ua en ru

Цифрове мовлення шести українських телекомпаній буде доступне в Донецьку

Цифрове мовлення шести українських телекомпаній буде доступне в Донецьку Фото: відновлення мовлення в зоні АТО (NK.org.ua)

Оператором телекомунікацій на 22 телеканалі у Волновасі визначено КРРТ

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення дала 30 грудня дозвіл на тимчасове мовлення на 22 телеканалі (ТВК) у Волновасі Донецької області шести вітчизняним мовникам - телеканалам "1+1", "Україна", "Донбас", "5 канал", "UА:Перший" і Донецькій ОДТРК. Про це повідомили у прес-службі Нацтелерадіо.

Як зазначається, мовлення вестиметься у цифровому стандарті DVB-T.

Процес реалізації цього проекту був дуже складним, ним займалася комісія з питань забезпечення стабільне функціонування системи національного телебачення і радіомовлення Міністерства інформаційної політики України, зазначив член Нацради Сергій Костинський.

За його словами, Концерн радіомовлення, радіозв'язку та телебачення (КРРТ) створив всі технічні умови для реалізації проекту.

Згідно з даними КРРТ, що визначені оператором телекомунікацій, передачі на 22 ТВК є доступними для перегляду в Донецьку. Також повідомляється, що мовлення буде вестися цілодобово.

Нацрада 30 грудня дала дозвіл на тимчасове мовлення на 22 ТВК у Волновасі Донецької області шести вітчизняним мовникам –...

Опубліковано Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення 30 грудня 2015 р.

Нагадаємо, напередодні у Старобільську Луганської області розпочала мовлення українська ТРК "Ірта".