ua en ru

У Донецькій області на шахті стався спалах газу, є постраждалі

У Донецькій області на шахті стався спалах газу, є постраждалі Фото: шахта "Новодонецька" (i.miningwiki.ru)

В результаті події, четверо шахтарів отримали опіки

Вчора, 12 червня 2017 року, у Донецькій області на шахті "Новодонецька" стався спалах газу, внаслідок чого четверо шахтарів отримали опіки. Про це повідомляє голова Незалежної профспілки гірників України Михайло Волинець в Facebook.

"Не добрий ранок для великої шахтарській сім'ї. Вчора близько 21:00 на шахті "Новодонецька" (ДТЕК) стався спалах газу метану. 4 гірники отримали опіки. Все зараз у місті Краматорськ в опіковому центрі. Найвищий рівень опіків -60% всього тіла", - написав Волинець.

добрий ранок для великої шахтарської родини. Вчора близько 21:00 на ш. "Новодонецька" (ДТЕК) стався спалах газу-мет...

Опубліковано Mihaylo Volinets 12 червня 2017 р.

Пізніше Волинець додав, що у трьох постраждалих опіки займають 50-60% тіла, у одного - 15%. За словами лікарів, загрози для життя шахтарів немає. Всього на момент аварії на шахті було 122 особи, на аварійній ділянці - 29.

Уточнення щодо ситуації на ш. "Новодонецька" (шахта Допропільського району у Донецькій області). Постраждалих 4 гірники...

Опубліковано Mihaylo Volinets 12 червня 2017 р.

Нагадаємо, 6 червня повідомлялося, що в результаті обвалення породи на шахті "Жовтнева" у Кривому Розі (Дніпропетровська область) під завалами загинула одна людина.