ua en ru

У Донецькій області внаслідок вибуху загинув місцевий житель

У Донецькій області внаслідок вибуху загинув місцевий житель Ілюстративне фото (facebook.com MVS.LVIV)

Наразі обставини події встановлюються

У Донецькій області у м. Олексієво-Дружківка внаслідок вибуху загинув місцевий житель. Про це йдеться у повідомленні прес-служби облуправління Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Як зазначається, подія сталася вчора, 18 вересня, близько десятої години вечора в одному із приватних будинків на вул. М. Янка.

"В результаті вибуху невідомого вибухонебезпечного предмету загинув 37-річний чоловік. Наразі обставини події встановлюються", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що в зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 18 вересня, загинули двоє українських війскових, ще один отримав поранення.

Крім того, повідомлялося, що у Кременчуці (Полтавська область) в результаті вибуху балона з киснем в автомобілі компанії "Житлорембудсервіс" загинув чоловік. За попередньою інформацією, вибухнув балон для зварювання, який знаходився в автомобілі Renault Trafic.

Також зазначалося, що в Івано-Франківській області поліція затримала п'ятьох причетних до підриву ресторану в місті Косів цієї ночі.