ua en ru

В Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі

В Міноборони підтвердили інформацію про втрати українських військових на Донбасі Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Бойовики 25 разів обстрілювали українські позиції

В зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 18 вересня, загинули двоє українських війскових, ще один отримав поранення. Про це у ході брифінгу повідомив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

За даними Міноборони, вчора бойовики 25 разів обстрілювали позиції українських військових на Донбасі.

"Із сумом повідомляємо, що вчора в ході бойових дій внаслідок російської збройної агресії на території Донецької та Луганської областей загинули двоє українських військовослужбовців, 1970 та 1982 років народження", - повідомив Гуцуляк, додавши, що внаслідок бойових дій ще один український військовий отримав поранення.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за словами першого віце-спікера парламента, представника України на переговорах у Мінську Ірини Геращенко, Російська Федерація не виконала жодного пункту мінських угод і за рік не було досягнуто прогресу у мирному врегулюванні на Донбасі.

Крім того, командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв заявляв, що суто військового рішення для завершення війни на Донбасі недостатньо.