ua en ru

У Донецькій області внаслідок пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік

У Донецькій області внаслідок пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік Фото: пожежна машина

Фахівці наразі встановлюють причину виникнення пожежі

У м. Костянтинівка (Донецька область) внаслідок пожежі у багатоповерхівці загинув чоловік. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"27 березня о 12:06 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу в п’ятиповерховому житловому будинку по вул. Громова у м. Костянтинівка Донецької області. До місця виклику негайно виїхали рятувальники 16-го Державного пожежно-рятувального загону...Пожежа була локалізована о 12:24 на площі 15 кв. м та ліквідована о 12:59", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, приїхавши на місце події, рятувальники з’ясували, що горить кухня в квартирі на першому поверсі. У ході розвідки у ванній кімнаті вогнеборці виявили чоловіка, 1938 року народження.

"Рятувальники винесли його з приміщення та зробили штучне дихання. Однак співробітники швидкої медичної допомоги, які приїхали на місце події, констатували смерть чоловіка", - йдеться у повідомленні.

Фахівці наразі встановлюють причину виникнення пожежі.

altalt

Фото: місце події

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Україні впродовж минулого тижня, з 20 по 26 березня 2017 року, на пожежах загинули 36 осіб.