ua en ru

У Донецькій області в результаті ДТП загинули два командира бойовиків, - розвідка

У Донецькій області в результаті ДТП загинули два командира бойовиків, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (youtube screenshot/RafaVideoart channel)

В машину з командирами врізався п'яний бойовик

У селищі Гусельщиково Донецькій області п'яний бойовик скоїв ДТП, в результаті чого загинули начальник штабу і заступник командира з виховної роботи одного з батальйонів бойовиків. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"Зокрема, увечері 18 серпня цього року військовослужбовець 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ), керуючи транспортним засобом у стані сильного алкогольного сп'яніння, скоїв ДТП (лобове зіткнення із зустрічним автомобілем) у н. п. Гусельщиково. В результаті загинули начальник штабу і заступник командира з виховної роботи мотострілецького батальйону", - йдеться в повідомленні.

Крім того, в Докучаєвську військовослужбовець 1 окремої мотострілкової бригади (Кальмиусское) збив мотоцикліста і намагався втекти з місця події.

У Донецькій області в результаті ДТП загинули два командира бойовиків, - розвідка

Фото: скріншот повідомлення розвідки у Facebook

Нагадаємо, 14 серпня в Луганську п'яний бойовик на власному автомобілі врізався в маршрутку з пасажирами, в результаті кілька людей постраждали.