ua en ru

У Донецькі області у районі ООС виявили схованку з боєприпасами

У Донецькі області у районі ООС виявили схованку з боєприпасами Фото: вилучені зброя та боєприпаси (ssu.gov.ua)

Правоохоронці вилучили зі схованки три автомати Калашникова, гранатомет РПГ-22, тринадцять гранатометних пострілів, сім гранат РГД-5

У Донецькі області у районі проведення операції об'єднаних сил (ООС) співробітники Служби безпеки України (СБУ) знайшли схованку зі зброєю та боєприпасами. Про це повідомляє прес-служба СБУ.

"Співробітники Служби безпеки України виявили на Донеччині у районі проведення операції об’єднаних сил схованку із зброєю та боєприпасами", - йдеться у повідомленні.

У Донецькі області у районі ООС виявили схованку з боєприпасамиУ Донецькі області у районі ООС виявили схованку з боєприпасамиУ Донецькі області у районі ООС виявили схованку з боєприпасами
Фото: вилучені зброя та боєприпаси

Також повідомляється, що схрон був облаштований на території приватного домоволодіння в одному із сіл Покровського району області.

Зазначається, що правоохоронці вилучили зі схованки три автомати Калашникова, гранатомет РПГ-22, тринадцять гранатометних пострілів, сім гранат РГД-5 та велику кількість набоїв.

Як повідомляється, за даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною першою статею 263 Кримінального кодексу України.

Наразі спільно з Нацполіцією вживаються необхідні заходи для встановленню осіб, причетних до облаштування схованки. Триває досудове слідство.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що 5 квітня 2018 року співробітниками військової контррозвідки Служби безпеки України в зоні проведення антитерористичної операції в Станично-Луганському районі було виявилено три схованки з військовими засобами ураження.