ua en ru

У Донецькій області п'яний водій травмував двох дітей і збив на смерть батька

У Донецькій області п'яний водій травмував двох дітей і збив на смерть батька Фото: 23-річний житель Покровськ збив пішоходів на Geely (don.gp.gov.ua)

У Покровську Донецької області водій у стані алкогольного сп'яніння наїхав на пішоходів. Двоє дітей травмовані, а батько дівчинки - загинув.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Донецької області.

"Досудовим розслідуванням встановлено, що 1 травня 2021 року, близько 19:30, 23-річний житель Покровська, перебуваючи за кермом автомобіля марки Geely в стані алкогольного сп'яніння, допустив під час руху заднім ходом наїзд кузовом автомобіля на двох малолітніх дітей і чоловіка, які перебували на узбіччі", - йдеться в повідомленні.

За даними прокуратури, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди "9-річний хлопчик та 13-річна дівчинка отримали забої, а 45 - річний батько останньої-тяжкі тілесні ушкодження, від яких наступного дня помер у реанімаційному відділенні міської лікарні".

Співробітники поліції розпочали кримінальне провадження за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння, що спричинило смерть потерпілого (ч.3 ст. 286-1 КК України).