ua en ru

У Донецькій області прокурор вимагав 15 тис. доларів хабара за зміну запобіжного заходу підозрюваному

У Донецькій області прокурор вимагав 15 тис. доларів хабара за зміну запобіжного заходу підозрюваному Фото: хабар (facebook.com-SecurSerUkraine)

Прокурора було затримано під час отримання частини неправомірної вигоди в сумі 120 тис гривень

У Донецькій області прокурор вимагав 15 тис. доларів хабара за зміну запобіжного заходу підозрюваному. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Генеральної прокуратури України.

Як зазначається, в Донецькій області правоохоронці викрили прокурора відділу нагляду за додержанням законів органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю місцевої прокуратури під час вимагання та отримання хабара.

Повідомляється, що прокурор з грудня 2017 року вимагав у підозрюваного 15 тис. доларів за зміну міри запобіжного заходу із тримання під вартою на інший.

Прокурора було затримано 8 травня 2018 року під час отримання частини неправомірної вигоди в сумі 120 тис гривень.

"На даний час прокурор прокуратури Донецької області затриманий в порядку ст. 208 КПК України, за вчинення злочину передбаченого ч.3 ст. 368 КК України. Наразі тривають першочергові слідчі та процесуальні дії", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що співробітники Служби безпеки України (СБУ) викрили на хабарі чиновника управління протидії митним правопорушенням Державної фіскальної служби (ДФС) Черкаської області.