ua en ru

У Донецькій області сталася ДТП за участю військового транспорту, є загиблий

У Донецькій області сталася ДТП за участю військового транспорту, є загиблий Фото: ДТП (facebook.com/Kyivpastrans)

Військовий автомобіль зіштовхнувся з моторолером

У Донецькій області сьогодні, 26 жовтня 2017 року, сталася дорожньо-транспортна пригода (ДТП) за участю військового транспорту, внаслідок аварії загинула цивільна особа. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Сьогодні, 26 жовтня, у населеному пункті Криничне Нікольського району Донецької області трапилась дорожня-транспортна пригода за участю військового транспортного засобу та моторолера, яким керувала цивільна особа", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, водій моторолера під час повороту на нерегульованому перехресті не впевнився в безпечності маневру, внаслідок чого відбулось зіткнення з військовим транспортним засобом.

Внаслідок аварії постраждав водій мотолорела, його було госпіталізовано, втім у лікарні він помер.

"Працівниками Національної поліції ознак алкогольного чи наркотичного сп’яніння у військового водія не виявлено. На місці ДТП працює оперативна група Військової служби правопорядку та Національної поліції. За фактом події призначено службове розслідування", - йдеться у повідомленні.

Сьогодні, 26 жовтня, у населеному пункту Криничне Нікольського району Донеччини трапилась дорожня-транспортна пригода за...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 26 жовтня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Вінниці мікроавтобус збив двох дівчат на пішоходному переході.