ua en ru

У Донецькій області стався вибух у салоні краси, пошкоджено житловий будинок

У Донецькій області стався вибух у салоні краси, пошкоджено житловий будинок Фото: вибухотехнічна служба МВС (mvs.gov.ua)

Жертв та постраждалих унаслідок вибуху немає

У Костянтинівці Донецької області стався вибух невідомого предмету в одному з салонів краси, жертв та постраждалих немає. Про це повідомляє прес-служба Національної поліції.

Зазначено, що сьогодні, 11 листопада 2017 року, о 18:06 до Костянтинівського відділення поліції надійшло повідомлення від власниці салону краси про вибух, який пролунав поряд із приміщенням, коли вона виходила на вулицю.

"На місце події прибула слідчо-оперативна група співробітників поліції. Унаслідок вибуху пошкоджено приміщення салону краси та вікна житлового багатоповерхового будинку", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, нині будинки та прилегла територія оточено, триває перевірка спеціалістів-вибухотехніків і кінологів.

"Попередньо встановлено, що вибухнула граната РГД-5, жертв та постраждалих немає. За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України", - доповіли у відомстві.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Дніпропетровській області в місті Жовті Води автомобіль, у якому перебували двоє співробітників поліції, обстріляли імовірно з ручного протитанкового гранатомета.