ua en ru

СБУ спільно з Нацполіцією попередили серію терактів в трьох областях України

СБУ спільно з Нацполіцією попередили серію терактів в трьох областях України Фото: схованка боєприпасів

На території Донецької, Запорізької, Харківської областей правоохоронцями було вилучено вибухівку, зброю та боєприпаси

Співробітники кримінального блоку ГУНП в Донецькій області вийшли на слід терористичної групи, створеної Російською Федерацією (РФ) на підконтрольній терористам території Донецької області. Про це йдеться у повідомленні прес-служби відомства.


Як повідомляється, через завербованих осіб диверсанти здійснювали переправлення зброї та вибухівки з окупованої території до мирних областей України.

"Пособники терористів робили "закладки" у чітко визначених місцях з метою подальшого використання для дестабілізації обстановки у великих містах", - повідомив начальник Головного управління Національної поліції в Донецькій області В’ячеслав Аброськін.

В ході спецоперації, проведеної спільно з працівниками Служби безпеки України, на території Донецької, Запорізької, Харківської областей правоохоронцями було вилучено тільки вибухівки у вигляді тротилу понад 100 кг, а також зброю та боєприпаси.

Фото: в  Донецькій області попередили серію терактів у трьох областях України

Фото: сховище боєприпасів

Тривають оперативні заходи щодо встановлення кола осіб, причетних до діяльності викритої диверсійної групи.

Нагадаємо, СБУ викрила агента російських спецслужб - військовослужбовця Збройних Сил України, підрозділ якого базується безпосередньо на лінії розмежування.