ua en ru

У Донецькій області на підприємстві загинула людина

У Донецькій області на підприємстві загинула людина Фото: Національна поліція (РБК-Україна)

Чоловік був смертельно травмований в результаті падіння металевої конструкції

У Донецькій області у Волноваському районі співробітники Національної поліції проводять розслідування за фактом загибелі людини на підприємстві. Про це повідомляє прес-служба Нацполіції в області в Facebook.

Так, в смт Ольгинка в результаті падіння металевої конструкції був смертельно травмовано 22-річний хлопець.

Повідомляється, що в чергову частину Волноваського відділу поліції надійшло повідомлення з лікарні про те, що в Ольгинке на одному з сільгосппідприємств загинув чоловік, який здійснював розвантаження зерна з металевого бункера.

Лікарі, які прибули на місце події, констатували смерть людини.

За попередніми даними правоохоронців, причиною смерті стало падіння металевої конструкції, стан якої був непридатний для використання.

За даним фактом порушено кримінальне провадження за попередньою кваліфікацією за ч. ст 2. 272 (порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою) Кримінального кодексу України.

Поліція проводити розслідування за фактом загибелі людини на підприємстві у Волноваському районі В с. Ольгінка у резуль...

Опубліковано Головне Управління Національної поліції у Донецькій області 2 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що протягом 2016 року в Україні (крім тимчасово окупованій території АР Крим, р. Севастополя, а також частини зони проведення антитерористичної операції) зафіксовано 357 нещасних випадків зі смертельним результатом.