ua en ru

У Донецькій області поліція за тиждень викрила 22 бойовики

У Донецькій області поліція за тиждень викрила 22 бойовики Фото: блокпост у Донецькій області (прес-служба НПУ)

Також зареєстровано 12 фактів незаконного обігу зброї, боєприпасів і вибухівки

Протягом минулого тижня на блокпостах Донецької області поліція припинила 82 правопорушення, а також виявила й затримала 22 особи, які за наявними базами МВС брали безпосередню участь у бандформуваннях. Про це повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зокрема зазначено, що за останні 7 днів крізь систему стопконтролю пройшли 1,7 тисяч вантажівок, більше 23 тисяч одиниць легкового транспорту та 42 тисячі жителів.

"Комплекс впроваджених заходів дозволив виявити 12 спроб перевезення небезпечних предметів та речовин. Правоохоронці доправили до територіальних підрозділів поліції для перевірки 22 особи, які, згідно з поліцейськими базами, брали безпосередню участь у незаконних збройних формуваннях так званої ДНР", - йдеться в повідомленні.

Крім того, поліцейськими встановлено чотири розшукувані злочинці та безвісти зниклого громадянина, викрито двох осіб, що підозрюються у вчиненні злочинів. Також виявлено 10 мігрантів, які незаконно перебували на території України. До того ж, за цей період правоохоронці задокументували 9 фактів правопорушень по лінії наркотиків.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Донецькій області в Мар'їнському районі підірвався на розтяжці житель Донецька, який від отриманих травм загинув на місці.