ua en ru

У Донецькій області прикордонники виявили комплектуючі для "криптовалютної ферми"

У Донецькій області прикордонники виявили комплектуючі для "криптовалютної ферми" Фото: комплектуючі для "криптовалютної ферми" (dpsu.gov.ua)

Загальна сума оцінки склала близько 150 тис. гривень

У КПВВ у Донецькій області прикордонники виявили комплектуючі для "криптовалютної ферми". Про це повідомляє прес-центр Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

Зазначається, що торгівля обладнанням для виготовлення криптовалюти останнім часом набирає популярності, і його часто намагаються незаконно перевезти через лінію зіткнення.

"...сьогодні в КПВВ "Новотроїцьке", було припинено чергову спробу вивезення до ТОТУ такого обладнання. Для оформлення на виїзд прибув автомобіль під керуванням громадянина України. В ході роботи спільної оглядової групи прикордонників і представників ДФС, які діють у складі Об'єднаних сил, було виявлено, що чоловік в багажному відділенні транспортного засобу серед особистих речей приховав комп’ютерну техніку для виготовлення віртуальної валюти", - повідомляють у ДПСУ.

Товар вилучено представниками ДФС для прийняття відповідного правового рішення. Загальна сума оцінки склала близько 150 тисяч гривень.

У Донецькій області прикордонники виявили комплектуючі для "криптовалютної ферми"У Донецькій області прикордонники виявили комплектуючі для "криптовалютної ферми"У Донецькій області прикордонники виявили комплектуючі для "криптовалютної ферми"У Донецькій області прикордонники виявили комплектуючі для "криптовалютної ферми"

Фото: комплектуючі для "криптовалютної ферми" (dpsu.gov.ua)

Нагадаємо, 22 червня співробітники Служби безпеки України блокували контрабанду цигарок з території невизнаного Придністров’я на 3,7 млн гривень.