ua en ru

У Донецькій області від отруєння харківським алкоголем померли 4 людини

У Донецькій області від отруєння харківським алкоголем померли 4 людини Фото: начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін

Загинули два чоловіки і дві жінки у віці від 29 до 45 років

У Лимані (Донецька область) від отруєння саморобним коньяком, привезеним з Харківської області, померли чотири жителя. Про це повідомляє Слов'янський відділ поліції Донецької області.

За фактом загибелі двох чоловіків і двох жінок у віці від 29 до 45 років поліція проводить перевірку.

Як повідомили в міській лікарні, екіпаж "швидкої допомоги" виявив в гуртожитку двох чоловіків і жінку без ознак життя. Ще одну жінку у важкому стані госпіталізували. Однак, незважаючи на зусилля медиків, вона померла в реанімації.

Слідство встановило, що чоловіки 1973 та 1974 років народження, а також жінки 1971 і 1987 років народження розпивали в квартирі одного з них спиртне, який і став передумовою трагедії. З місця події правоохоронці вилучили трилітрову банку, в якій знаходився сурогат коньяку.

За попередніми даними, коньяк був привезений з р. Ізюм Харківської області.

"В результаті слідчих дій встановлено місце продажу та реалізатор", - зазначив начальник поліції Донецької області В'ячеслав Аброськін.

Крім цього, виявлено ще один загиблий - чоловік однієї з померлих жінок 1963 року народження, який також вживав саморобний харківський коньяк.

Також до реанімації доставлений чоловік 1985 року народження, який вночі відмовився від госпіталізації.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що суд заарештував власників магазинів, алкоголем з яких отруїлися в Харківській області.