ua en ru

У Донецькій області відкрили новий контрольний пункт "Маріїнка"

У Донецькій області відкрили новий контрольний пункт "Маріїнка" Фото: контрольний пункт "Маріїнка"

Новий пункт зможе пропускати до 6 тисяч осіб та 1500 транспортних засобів на добу

Сьогодні, 15 грудня 2015 року, на лінії розмежування між силами АТО і незаконними збройними формуваннями, з метою стабілізації ситуації щодо пропуску громадян та збільшення пропускних можливостей, відбулося відкриття чергового контрольного пункту в'їзду/виїзду "Маріїнка" за участю представників Донецької військово-цивільної адміністрації Держприкордонслужби України і штабу АТО. Про це передає прес-служба Державної прикордонної служби України.

Новий контрольний пункт відкрито з метою більш раціонального і ефективного використання сил і засобів та збільшення пропускної спроможності на напрямку "Курахове-Донецьк" зможе пропускати до 6 тисяч осіб, і 1500 транспортних засобів на добу.

Також функціонування даного КПВВ дасть можливість значно зменшити пасажиропотік і черги в двох інших контрольних пунктах "Погоди" і "Новотроїцьке", розташовані в Донецькій області.

Контрольний пункт в'їзду/виїзду розташований на відстані близько 2 км від лінії розмежування. Контрольно-перевірочні та пропускні заходи будуть здійснюватися з 07.00 до 17.00.

Нагадаємо, в кінці листопада на контрольному пункті в'їзду-виїзду "Чонгар" відновили пропуск автомобільного транспорту.