ua en ru

У Донецькій області за тиждень затримано 48 бойовиків і їх поплічників

У Донецькій області за тиждень затримано 48 бойовиків і їх поплічників Фото: патрулювання на блокпостах Донецької області

Також задокументовано 6 фактів вилучення зброї та боєприпасів

На блокпостах Донецької області за минулий тиждень правоохоронці затримали 24 особи, які брали безпосередню участь у незаконних збройних формуваннях, і ще стільки ж, які підтримували тісний зв’язок із бойовиками. Також задокументовано 6 фактів вилучення зброї та боєприпасів, повідомляє прес-служба обласної поліції.

Зазначено, що в рамках проведення контрдиверсійних заходів, що проходять у регіоні, роботу на блокпостах було посилено, а кількість співробітників, які несуть там службу, - збільшено.

"Протягом останніх 7 днів крізь блокпости пройшли понад 2,5 тисячі вантажівок та 23 тисячі легковиків. Із базами МВС перевірено більше 43 тисяч громадян. Блоковано 6 спроб провозу зброї, боєприпасів та 11 - наркотиків. Затримано 3 особи, які перебували в розшуку за вчинення злочинів та ще одну, яка значилася в поліції як безвісти зникла", - йдеться в повідомленні.

Також, за даними поліції, доправлено до поліцейських відділень та відділів 24 особи, які, за наявною інформацією, перебували у лавах незаконних збройних формувань.

Нагадаємо, раніше в Маріуполі Донецької області під час несення служби на блокпосту військовослужбовці Центрального оперативно-територіального об'єднання затримали поплічника ДНР.