ua en ru

У Донецькій області ліквідували нарколабораторію

У Донецькій області ліквідували нарколабораторію Фото: нарколабораторія (pressjfo.news)

До наркоугрупування входив співробітник ДСНС

У Донецькій області правоохоронці зі складу Об'єднаних сил виявили та ліквідували нарколабораторію з виготовлення психотропної речовини метамфетаміну. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на сторінку ООС у Facebook.

За даними відомства, мешканець Добропілля впродовж липня-вересня створив нарколабораторію, де виготовляв метамфетамін. Виготовлена наркотична продукція передавалася одному з працівників Державної служби з надзвичайних ситуацій, який займався розповсюдженням.

На Донеччині правоохоронці зі складу Об’єднаних сил ліквідували нарколабораторію

На Донеччині правоохоронці зі складу Об’єднаних сил ліквідували нарколабораторію #ООС #Операція_ОС У липні-вересні цього року, за оперативною інформацією прикордонників, під процесуальним керівництвом військової прокуратури Об’єднаних сил спільно з представниками Управління служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях та територіального управління Державного бюро розслідувань, було задокументовано незаконну діяльність групи осіб з виготовлення та збуту психотропної речовини метамфетамін та інших сильнодіючих наркотичних речовин.

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Середа, 11 вересня 2019 р.

Зазначається, що у вівторок, 10 липня, працівник ДСНС та організатор нарколабораторії були затримані правоохоронцями під час чергової спроби збуту наркотичної речовини. У затриманого надзвичайника при собі виявили грошові кошти, речовину схожу на канабіс, пристій для вживання наркотиків та порошкоподібну речовину білого кольору.

Також, правоохоронці провели обшук за місцем проживання власника нарколабораторії, там було виявлено та вилучено 13 фасованих порцій метамфетаміну, 3 згортки-"закладки", обладнання для виготовлення наркотичної речовини, 6 коробок з наркотиками рослинного походження, кущі марихуани, наркотики в таблетках та 45 тисяч гривень.

За фактом злочину поліція відкрила кримінальне провадження за частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 6 до 10 років.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Луганській області Служба безпеки України перекрила канал контрабандного переправлення наркотичних засобів через митний кордон України в РФ. Незаконне переміщення здійснювалося через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Танюшивка".