ua en ru

У Донецькій області бойовики самовільно обстріляли позиції сил АТО, - розвідка

У Донецькій області бойовики самовільно обстріляли позиції сил АТО, - розвідка Фото: бойовики ДНР (twitter.com GirkinGirkin)

Бойовики відкрили вогонь з території житлового району населеного пункту Пікузи

У Донецькій області бойовики самовільно обстріляли позиції сил АТО з території житлового району населеного пункту Пікузи. Про це заявили в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України, передає Інформаційно-аналітичний центр національної безпеки України.

"Керівництво російсько-окупаційних з'єднань дедалі більш знижує контроль за особовим складом, що призводить до зростання небезпеки для місцевого населення. Зокрема, скориставшись безконтрольністю з боку командування, бойовики з мінометного підрозділу так званого 9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти в Новоазовську самовільно здійснили провокаційний обстріл позицій сил АТО з території житлового району населеного пункту Пікузи", - заявили в розвідці.

У відомстві додали, що обстріл викликав протести з боку місцевих жителів.

Нагадаємо, раніше в українській розвідці повідомили, що російське командування на окупованому Донбасі приховано організовує провокації проти сил антитерористичної операції.