ua en ru

У Донецькій обл. завершилась переатестація працівників ДАІ

У Донецькій обл. завершилась переатестація працівників ДАІ Фото: ДАІ

Переатестацію не пройшли 17% правоохоронців

У Донецькій області завершилась переатестація працівників Державної автомобільної інспекції. Про це повідомляє прес-служба департаменту ДАІ МВС України.

"Оголошено висновки атестаційної комісії, яка упродовж тижня працювала в обласному главку міліції...Починаючи з 23 липня на засіданні комісії співбесіду пройшов 451 співробітник ДАІ Донецької області. За результатами атестування 79 офіцерів будуть переведені на посади з меншим обсягом роботи, відправлені на пенсію або звільнені.

"Слід розуміти, що це перший фільтр, оскільки незабаром розпочнеться відбір до Національної поліції України. Критерії оцінки кандидатів будуть ще більш жорсткими, тому працювати залишаться лише найкращі", - зазначив заступник начальника Департаменту ДАІ МВС України Владислав Криклій.

За словами заступника начальника ГУМВС України в Донецькій області Віктора Нечитайло, переатестація була ініційована керівництвом ГУМВС Донеччини через негативні прояви серед особового складу Державтоінспекції.

З урахуванням результатів переатестації некомплект ДАІ регіону сягнув 30%.
"Це суттєвий кадровий некомплект, але ми втримаємо порядок на вулицях. Запрошуємо до лав Державтоінспекції регіону працівників, які у подальшому стануть новими поліцейськими України", - відзначив начальник Управління ДАІ Донецької області Ігор Пожидаєв.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що губернатор Полтавської області попросить Авакова звільнити начальника обласної ДАІ.