ua en ru

У Донецькій обл. за добу поранено 4 мирних жителя, один загинув, - ОВГА

У Донецькій обл. за добу поранено 4 мирних жителя, один загинув, - ОВГА Фото: Донецька область

Стан пораненої в Мар'їнці дівчинки-немовляти кваліфікують як середньої тяжкості

У Донецькій області за добу 17 серпня в результаті бойових дій було поранено 4 мирних жителя, один загинув. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Донецької обласної військово-цивільної адміністрації (ОВГА).

"За даними лікувально-профілактичних установ Донецької області, за минулу добу, 17 серпня, в зоні проведення антитерористичної операції отримали поранення 4 цивільні особи, загинула 1 людина", - йдеться в повідомленні.

Так, зазначається, що мешканка р. Волновахи була госпіталізована і прооперована в травматологічному відділенні центральної районної лікарні.

Поранену жінку з Авдіївки, яка підірвалася на розтяжці за містом, госпіталізували в лікарню р. Димитрова.

У м. Маріуполі отримав вогнепальне поранення ще один цивільний. Його госпіталізували в хірургічне відділення лікарні швидкої медичної допомоги і прооперований. Ще одна жінка від отриманих поранень померла в лікарні.

Також минулої ночі в результаті обстрілу бойовиками житлових кварталів р. Мар'їнка осколкове поранення в живіт отримала 5-місячна дівчинка. Дитину прооперували в Курахівської центральної районної лікарні, після чого з допомогою санавіації доставили до Дніпропетровська. Станом на ранок 18 серпня стан дівчинки лікарі кваліфікували як стабільно середньої тяжкості.