ua en ru

У Донецькій обл. відкрився перший гуманітарно-логістичний центр

У Донецькій обл. відкрився перший гуманітарно-логістичний центр Фото: відкриття гуманитрано-логістичного центру

Центр для жителів окупованого Донбасу відкрито під Артемівськом

Сьогодні, 28 серпня, в Донецькій обл. відкрився перший гуманітарно-логістичний центр для жителів окупованої території. Про це йдеться в повідомленні прес-центру АТО в Facebook.

Повідомляється, що центр побудований в районі лінії розмежування між контрольно-пропускним пунктом в'їзду/виїзду "Зайцеве" і блокпостом "Майорськ" на Артемівському напрямку.

За словами голови Донецької ОДА Павла Жебрівського, головною метою функціонування таких логістичних центрів є підтримка близько двох мільйонів українців, які вимушено опинилися на тимчасово окупованій території.

Крім того, повідомляється, що в логістичному центрі громадяни можуть отримати банківські послуги, придбати ліки, продукти та різноманітні товари. Пропуск на територію центру спрощений, а ціни навіть трохи дешевші, ніж в найближчих населених пунктах.

У відкритті центру взяли участь військовослужбовці силових відомств України, представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ та Товариства Червоного Хреста України.

Українські військовослужбовці взяли участь у відкритті гуманітарно-логістичного центру в Донецькій областіСьогодні, 28...

Posted by Прес-центр АТО on 28 августа 2015 г.

Нагадаємо, раніше під Артемівськом запрацював новий пункт пропуску.