ua en ru

Донецький "Металург" обіграв "Зорю"

В Донецьку місцевий "Металург" обіграв луганську "Зорю". Голами у складі молодших донеччан відзначилися Олівейра і Чечер.

В Донецьку місцевий "Металург" обіграв луганську "Зорю". Голами у складі молодших донеччан відзначилися Олівейра і Чечер.

Металург Д - Зоря 2:0
Голи
: Даніель Олівейра, 5, Чечер, 48

Весь поєдинок пройшов на зустрічних курсах, але якщо головною проблемою гостей була нереалізація створених моментів, то донеччани зуміли провести по голу на початку кожного з таймів. Обидві команди мали кадрові втрати. У «Зорі», окрім одразу 3-х дискваліфікованих, не було альтернативи в атаці Даніло. Але і він міг самотужки забезпечити «Зорі» перемогу. У господарів через сімейні обставини не грав Велізар Дімітров, Джуніор Мораєс заліковує травму. Але Даніель, який замінив партнера по нападу, вже у першій атаці відірвався від експериментальної лінії захисту суперника і другим дотиком пробив під поперечину - 1:0. За «Металург» у першому таймі ще міг забивати Джордже Лазіч, а от Даніло на протилежній половині не влучав у рамку з вбивчих позицій. Не зміг допомогти нападникам і Максим Малишев.

Друга 45-хаилинка розпочалась аналогічно зі швидкого голу донеччан. Штрафний у їхньому виконанні був добре підготовлений. Микола Морозюк навісив, Василь Прийма переправив м'яч на дальню штангу, звідки В'ячеслав Чечер головою пробив у нижній кут воріт. Потім Константінос Макрідіс загубив шанс для третього голу, а Даніло остаточно закріпився у ролі головного невдахи поєдинку. Нападник пробив з 4-х метрів у стійку, а потім не переграв Юрія Паньківа, коли вийшов на очне побачення з голкіпером. На останніх хвилинах «Металург» дав зрозуміти, що не збирається ризикувати, тому особливої гостроти перед фінальним свистком вже не було. Цей результат дозволив переможцям обігнати «Зорю» на одне очко.

Використані матеріали УПЛ