ua en ru

Донецька міськрада спростувала інформацію про надання приміщення для проведення референдуму 11 травня

Донецька міська рада спростувала інформацію про надання своїх приміщень для проведення референдуму, призначеного на 11 травня.

Донецька міська рада спростувала інформацію про надання своїх приміщень для проведення референдуму, призначеного на 11 травня. Про це йдеться в заяві міськради, передає прес-служби відомства.

"У зв'язку з поширенням недостовірної інформації, Донецька міська рада повідомляє, що жодних рішень про надання комунальних приміщень для проведення "референдуму" 11 травня не приймалося", - йдеться в повідомленні.

Директорам шкіл дали роз'яснення, де зазначено, що у разі, якщо якісь люди намагаються захопити приміщення для проведення у школі голосування, в цілях безпеки і збереження майна, не перешкоджати цим особам.

По можливості, локалізувати їх знаходження на території школи на мінімальній території. Директора зобов'язані поінформувати про це районні відділи освіти. Голови районних рад зобов'язані поінформувати про ці факти міліцію і прокуратуру. Власних сил для охорони приміщень шкіл і недопуску прихильників "референдуму" у школи у міської ради немає.

"Офіційно заявляємо, що ніхто не може бути примушений працювати в комісіях з організації "референдуму", - зазначають у відомстві.