ua en ru

У Донецьку в результаті вибуху був частково зруйнований інститут

У Донецьку в результаті вибуху був частково зруйнований інститут Фото: вибух у Донецьку призвів до загибелі людей (flickr.com/jerry_lake)

Причиною вибуху могло стати спрацювання саморобного вибухового пристрою

У четвер, 29 червня, в центрі окупованого Донецька на території торгового інституту стався вибух. Про це повідомляє "Інтерфакс".

Згідно з повідомленням, в результаті події була зруйнована частина актового залу, а також бібліотека.

Як повідомило джерело в екстрених службах ДНР, вибух у центрі Донецька призвів до загибелі людей, пораненим надається вся необхідна допомога.

Причиною вибуху могло стати спрацювання саморобного вибухового пристрою.

"За попередніми даними, інцидент кваліфікується як теракт, спрямований проти цивільного населення республіки. Згідно з попередніми даними, могла спрацювати закладка - саморобний вибуховий пристрій", - сказало джерело.

Як повідомлялося раніше, в Донецькій області під Константинівкою вибухнув автомобіль з працівниками Служби безпеки України, в результаті чого одна людина загинула і ще четверо отримали поранення.

В результаті вибуху, за попередніми даними, загинув один співробітник СБУ та ще четверо поранені. За повідомленнями ЗМІ, в автомобілі знаходилися співробітники Департаменту контррозвідки. Інцидент розслідує військова прокуратура.

Нагадаємо, підрив авто з працівниками СБУ на Донбасі кваліфікували як теракт.