ua en ru

У Донецьку проходить стихійний мітинг

У Донецьку проходить стихійний мітинг Фото: мітинг у Донецьку

Частина демонстрантів вимагає розпочати наступ на сили АТО

У Донецьку перед так званим "будинком уряду" самопроголошеної "Донецької народної республіки" відбувається стихійний мітинг місцевих жителів, передає видання 62.

Зокрема, у мітингу беруть участь жителі селища Жовтневий, одного з найбільш обстреливаемых в Донецьку, які вимагають припинити обстріли.

В якості протесту учасники мітингу в Донецьку перекрили вулицю Артема.

Пізніше також з'ясувалося, що протестувальники не мають єдиних вимог. Одна частина присутніх городян вимагають наступу на українські сили, а інша - відведення військової техніки ДНР з сел. Жовтневий.

У Донецьку проходить стихійний мітинг

Стихійний мітинг в Донецьку, фото 1

Як повідомляє 62, мітинг в Донецьку зібрав близько 200 осіб. "Єдиних вимог у них немає, і представники ДНР також, мабуть, не знають, як реагувати на цей протест, не знайшовши нічого кращого, крім як за допомогою мегафона з машини ДНР умовляти людей розійтися", - пише видання.

У Донецьку проходить стихійний мітинг

Стихійний мітинг в Донецьку, фото 2

За інформацією 62, приблизно через годину після початку мітингу в Донецьку до протестувальників приїхав так званий глава ДНР Олександр Захарченко, який вмовив людей зійти з проїжджої частини по вул. Артема. Відзначається, що Захарченко приїхав з охороною. Під час виступу його мова неодноразово перебивалася протестувальниками.

У Донецьку проходить стихійний мітинг

Стихійний мітинг в Донецьку, фото 3

У Донецьку проходить стихійний мітинг

Стихійний мітинг в Донецьку, фото 4


Нагадаємо, напередодні віце-спікер парламенту" ДНР Денис Пушилин заявив, що Донбас знаходиться на грані великої війни.