ua en ru

У Донецьку прогримів потужний вибух, - очевидці

У Донецьку прогримів потужний вибух, - очевидці Фото: дим від вибуху в Донецьку

В районі донецького аеропорту видно стовп диму

В окупованому проросійськими бойовиками Донецьку вдень 16 червня жителі північної частини міста почули кілька сильних залпів і відчули потужну вибухову хвилю. Про це повідомляє місцеве видання "62" вони на повідомлення очевидців в соціальних мережах.

"Північ міста відчув сильну ударну хвилю", "Жахнуло солідно осторонь Точмаша, аж будинок захитався", "Шахтарська площа. Щось неслабо гримнуло", "Вуха заклало і будинок підстрибнув на жд", "На Доці спрацювала сигналізація і відкрилося вікно", "На жд все небо в шматках скловати. Падає з неба, рвонуло нехило де-то", "І на Магістральний прилетіла скловата", "На Маяку по гілках осколки шуршанули", - наводить видання повідомлення городян.

Крім того, як повідомляється, в районі донецького аеропорту видно стовп диму. Також наголошується неспокійна обстановка і в Петровському районі міста.

Варто відзначити, що це вже далеко не перший подібний випадок. Час від часу місцеві мешканці міста Донецька повідомляють про те, що чули звук вибуху і бачили стовп диму. Так, рівно тиждень тому, 9 червня, в соцмережах поширилася інформація про те, що з боку Червоногвардійського району Макіївки стався вибух. "Ботанічний сад. З боку гвардоса (по-моєму) потужний одиночний залп... Заперевальна чути було бах досить сильний близько 12", - пишуть городяни.

А до цього, 24 травня, повідомлялося про вибух в Кіровському районі Донецька. За інформацією місцевого видання "62.ua", сильний вибух був чутний в районі заводу ДМЗ і над ним видно дим.

Нагадаємо, вчора в Донецьку відбувся стихійний мітинг, одна частина присутніх городян вимагала наступу на українські сили, а інша - відведення військової техніки ДНР з сел. Жовтневий.