ua en ru

Донецька поліція затримала інформатора терористів

Донецька поліція затримала інформатора терористів Фото: поліція Донецької області

Затримана жінка передавала терористам інформацію про українські позиції

Поліція Донецької області затримала информаторшу бойовиків, яка передавала терористам інформацію про українських позиціях. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив глава поліції області В'ячеслав Аброськін.

Він повідомив, що жінка була завербована терористами ще в 2015 році, збирала і передавала дані про позиції ВСУ у Мар'їнському районі. Вона була затримана під час відпрацювання с. Березове.

"На совісті таких нікчемних громадян смерті безневинних мирних жителів, можливо, їх сусідів і навіть близьких. Ці люди через свою недалекість коли-небудь повідомлять ворогові і координати своїх будинків, а потім будуть звинувачувати всіх, крім себе, в те, що трапилося", - додав Аброськін.

Поліція Донеччини затримала чергову інформаторшу бойовиків. Жінка була завербована терористами ще в 2015 році, збирала і передавала дані про позиції ВСУ в Мар'їнському районі. Під час відпрацювання з. Березові була затримана. На совісті таких нікчемних громадян смерті невинних мирних жителів, можливо, їх сусідів та навіть близьких. Ці люди через свою недалекість коли-небудь повідомлять ворогу і координати своїх будинків, а потім будуть звинувачувати всіх, крім себе, у того, що трапилося. Не можна виправдовувати свої злочинні дії тім, що вона - мати, яка рятувала свого сина. Своїми ж діями вона та їй подібні накликали війну, яка нещадно забирає життя чиїхось дітей, а малолітніх робить сиротами. Немає прощення і ніяка амністія не врятують ні реалізатора курятини, ні його військо голодранців, яке гірше сарани, знищують все навколо. Настане час і вони постануть перед судом за злочини проти людства.

Опубліковано Vyacheslav Abroskin 15 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Добропільський міськрайонний суд Донецької області засудив коригувальника вогню терористів так званої "Донецької народної республіки" на 6 років тюремного ув'язнення.