ua en ru

Донецьк: результати виборів онлайн

У Донецькій області збільшилася кількість виборчих дільниць

Донецьк результати виборів в Донецьку і області 2014 онлайн. Дані екзит-полів в режимі реального часу. Зокрема, 25 травня вночі в с. Артемівка Амвросіївського району Донецької області невідомі вибили вхідні.

Донецька область: результати виборів президента в Донецьку і області 2014.

19:28. У Донецькій області збільшилася кількість виборчих дільниць. Зокрема, у виборчому окрузі номер 61 в місті Волноваха, відкрито 100 ділянок із 123. В окрузі номер 62 в місті Старобешеве, відкрито 83 ділянки з 140.

16:37. У Донецькій обл. терористи підпалили одну дільничну виборчу комісію і викрали бюлетені з іншого, повідомляє представник кандидатат у Президента України Сергія Тігіпка в ЦВК Олександра Павленко. Також, за його словами, в одному з дільниць Донецької області невідомі викрали печатку і бюлетені.

14:51. Дострокові вибори Президента в Донецькій області відбулися. Про це заявив голова Донецької обласної державної адміністрації Сергій Тарута, повідомляє прес-служба ДонОДА.

14:45. У Донецькій області розпочав роботу 8-й виборчий округ. Про це заявила на брифінгу заступник голови Центральної виборчої комісії Жанна Усенко-Чорна, передає кореспондент РБК-Україна.

14:03. На дострокових виборах Президента України станом на 11:00 явка виборців у Донецькій області становить 5,48%. Про це свідчать дані на сайті Центральної виборчої комісії (ЦВК).

13:36. У Донецьку на площі Леніна близько 2 тис. людей брали участь у мітингу самопроголошеної "Донецької народній республіці" (ДНР).

12:31. У Донецькій обл. станом на 11:30, із загальної кількості виборців, проголосували 25 тис. 519 виборців. Про це повідомила прес-служба Донецької облдержадміністрації (ДонОДА).

12:16. В.о. Президента України, голова Верховної Ради Олександр Турчинов не виключає, що в Донецькій області зможе запрацювати і 8-я окружна виборча комісія.

12:04. У Донецьку близько 40 озброєних осіб захопили готель "Вікторія". Про це у своєму Facebook повідомив радник голови Донецької ОДА Костянтин Батозський.

11:44. У Донецьку близько 10 хвилин після відкриття пропрацювала одна виборча дільниця. Так, дільниця відкрилася в індустріальному технікумі (вул. Челюскінців, 159). Через 10 хвилин приїхали 17 озброєних людей у масках на автомобілі і мікроавтобусі із замазаними номерами і розігнали комісію.

Зазначимо, що з міліції на дільниці були дві людини, з них одна дівчина років 20-ти.

11:40. У Донецькій області станом на 8:30 25 травня не працюють 15 окружних виборчих комісій. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Комітету виборців України.

10:40. До органів внутрішніх справ станом на 9:00 25 травня надійшло повідомлення про дві пригоди, пов'язані із проведенням виборчого процесу. Одна з них мала місце в Донецькій області, ще одна - у Миколаївській, повідомляють у прес-службі Міністерства внутрішніх справ України.

Зокрема, 25 травня вночі в с. Артемівка Амвросіївського району Донецької області невідомі вибили вхідні двері до приміщення сільської ради, у якому знаходиться кабінет виборчої дільниці №16 виборчого округу №61, розлили на підлозі невідому речовину і підпалили її. Дії зловмисників призвели до загоряння приміщення сільської ради. Бюлетені на дільниці відсутні. Постраждалих немає.