ua en ru

Донецька мерія заперечує участь комунальних служб у вчорашньому "параді"

Донецька мерія офіційно заявила, що комунальна техніка не брала участь у "параді" українських військовополонених, організованому представниками так званої "Донецької народної республіки" на День незалежності України в Донецьку.

Донецька мерія офіційно заявила, що комунальна техніка не брала участь у "параді" українських військовополонених, організованому представниками так званої "Донецької народної республіки" на День незалежності України в Донецьку. Про це йдеться в повідомленні прес-служби мерії.

"У зв'язку з численними питаннями офіційно заявляємо наступне: 24 серпня у заході, проведеному представниками ДНР на площі ім. В.І. Леніна та по вул. Артема, комунальна техніка участь не приймала", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в Донецьку сепаратисти вчора, в День незалежності України, влаштували акцію "марш полонених". Озброєні терористи вивели у центр міста полонених українських військовослужбовців і змусили їх пройти вулицями під радість натовпу. Повідомлялося також, що слідом за військовими їхала комунальна техніка і прибирала дорогу.