ua en ru

На Донеччині зафіксовано рух 14 машин з реактивними снарядами, - ІО

На Донеччині зафіксовано рух 14 машин з реактивними снарядами, - ІО Фото: Дмитро Тимчук (РБК-Україна)

Боєприпаси прибувають з боку Сніжного, де здійснюється їх перевантаження з транспорту, що прибув із РФ

На Донеччині зафіксовано рух 14 машин з реактивними снарядами до реактивної системи залпового вогню (РСЗВ), які пройшли по трасі партіями по 3-4 одиниці. Про це повідомив координатор групи "Інформаційне опір" Дмитро Тимчук в Facebook.

"Окупанти вже без всяких заходів маскування перекидають по трасі Н-21 у бік Макіївки і Донецька "Уралами" 122-мм НУРС-и до РСЗВ БМ-21 "Град", - написав Тимчук.

Він заявив, що реактивні снаряди до РСЗВ бойовики навіть не прикриваються брезентом або тентом. Так, за 4 години зафіксовано 14 машин з реактивними снарядами, які пройшли по трасі партіями по 3-4 одиниці.

Наголошується, що боєприпаси прибувають з боку Сніжного (Донецька область), де здійснюється їх перевантаження з транспорту, що прибув з Росії.

Оперативные данные группы «Информационное Сопротивление» На протяжении прошедших выходных (13-14.01.2018) российские ок...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 15 січня 2018 р.

Нагадаємо, українські військовослужбовці зафіксували в зоні антитерористичної операції черговий факт присутності російського озброєння на Донбасі: 14 січня 2018 року був збитий розвідувальний безпілотник російського виробництва.