ua en ru

На Донбасі затримали підозрюваного у вбивстві, який намагався переховуватися в "ДНР"

На Донбасі затримали підозрюваного у вбивстві, який намагався переховуватися в "ДНР" Фото: українські прикордонники (dn.gov.ua.jpg)

Чоловік намагався перетнути лінію розмежування, щоб переховуватися на окупованій території

В районі проведення операції Об'єднаних сил (ООС) на Донбасі затримали підозрюваного у вбивстві, який намагався переховуватися на підконтрольній так званій "Донецькій народній республіці" території. Про це йдеться в повідомленні Державної прикордонної служби України.

Повідомляється, що прикордонники виявили чоловіка, який йшов по залізничних коліях у бік тимчасово непідконтрольної території поблизу контрольного поста "Березове-2".

"Під час спілкування чоловік 1973-го року пояснив, що намагався перетнути лінію розмежування, щоб переховуватися в так званій "ДНР" і вступити в ряди НЗФ. На території України наш співвітчизник вчинив вбивство в стані алкогольного сп'яніння. Затриманого передано представникам Нацполиції", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Львові співробітники Служби безпеки України спільно з поліцією викрили та припинили ретрансляцію телеканалів Росії та "ДНР".