ua en ru

На Донбасі затримали 8 підозрюваних у зв'язках з бойовиками ЛДНР

На Донбасі затримали 8 підозрюваних у зв'язках з бойовиками ЛДНР Ілюстративне фото (facebook.com/abazia)

Затримані передані співробітникам поліції для подальших процесуальних дій

В Донецькій області військові Національної гвардії зі складу Об'єднаних сил затримали 8 підозрюваних у зв'язках з бойовиками ЛДНР ("Луганської та Донецької народних республік"). Про це повідомляє прес-центр операції Об'єднаних сил.

Повідомляється, що протягом двох днів, 28 та 29 серпня, військовослужбовці Національної гвардії затримали вісьмох громадян за підозрою у співпраці з незаконними збройними формуваннями.

Затримання відбулося на стаціонарних і мобільних блокпостах Нацгвардії поблизу Маріуполя, Волновахи і Благодатного Донецької області. Причиною цьому стала інформація з бази даних Національної поліції України, згідно з якою громадяни підозрюються у співпраці з незаконними збройними формуваннями

За підозрою у скоєнні злочину, передбаченого статтею 260 Кримінального кодексу України (створення непередбачених законом воєнізованих або збройних формувань) всі затримані були передані співробітникам поліції для подальших процесуальних дій.

На Донбасі затримали 8 підозрюваних у зв'язках з бойовиками ЛДНР

Нагадаємо, раніше в Донецькій області поліцейські встановили місцезнаходження та притягнули до відповідальності чотирьох учасників незаконних збройних формувань.