ua en ru

На окупованому Донбасі вибухнув військовий склад, пошкоджено будинки мирних жителів, - ГУР

На окупованому Донбасі вибухнув військовий склад, пошкоджено будинки мирних жителів, - ГУР Фото: вибух (flickr.com/jerry_lake)

Пожежа на складі бойовиків ДНР стала причиною вибуху

На Донбасі вибухнув склад бойовиків з боєприпасами, пошкоджено будинки мирних жителів. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"24 серпня 2017 року в результаті короткого замикання на об'єкті одного з підрозділів 1 АК в районі населеного пункту Азов виникла пожежа, результатом якої став підрив складу з боєприпасами", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією розвідки, радіус розльоту під час вибуху становив до 1 км, деякі боєприпаси пошкодили приватні будинки.

Наголошується, що через обурення місцевих жителів підрозділи окупаційних військ Російської Федерації (РФ) передислоковані в інший населений пункт.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що напередодні і в період святкування Дня державного прапора та Дня Незалежності України бойовики на Донбасі посилили контроль за громадськими місцями.

Так командування РФ розширило повноваження "каральних органів" бойовиків для недопущення проявів проукраїнських настроїв.