ua en ru

На Донбасі не виплатили зарплату підрозділу бойовиків за випадок дезертирства, - розвідка

На Донбасі не виплатили зарплату підрозділу бойовиків за випадок дезертирства, - розвідка Фото: бойовики на Донбасі (twitter.com/dubovoyslavyans)

На Донеччині продовжується практика покарання бойовиків у складі цілих підрозділів

На Донбасі не виплатили зарплату цілого підрозділу бойовиків за один випадок дезертирства. Про це повідомляє Головне управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"У 7 окремої мотострілецької бригади (Брянка) 2 АК продовжується практика покарання військовослужбовців у складі цілих підрозділів (взвод, рота). Так, особовому складу підрозділу, у якому стався випадок дезертирства, не виплачують чергову місячну зарплату під приводом відшкодування витрат на пошук дезертира", - йдеться в повідомленні.

Обстановка на тимчасово окупованих теріторіях Донецької і Луганської областей станом на 17 червня У з'єднання об'єднаннях і ...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 17 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора розвідка повідомляла, що російське командування на Донбасі продовжує скорочувати виплати бойовикам самопроголошених Донецької та Луганської "народних республік.

"Зростає рівень незадоволеності особового складу з'єднань та частин 1 (Донецьк) і 2 (Луганськ) АК ЗС РФ рішенням командування про збільшення термінів перебування на передових позиціях (від 4 тижнів і більше) і змін у виплатах за бойове чергування (1% від добового грошового забезпечення), яке надалі буде нараховуватися тільки військовослужбовцям, які несуть службу безпосередньо в передових підрозділах", - повідомляла розвідка