ua en ru

На Донбасі під виглядом бойовиків працює група інструкторів РФ по артрозвідці, - ІС

На Донбасі під виглядом бойовиків працює група інструкторів РФ по артрозвідці, - ІС Фото: Дмитро Тимчук

Група інструкторів складається з 10 військовослужбовців ЗС РФ

На окупованому Донбасі під виглядом бойовиків працює група інструкторів з ведення артилерійської розвідки зі складу Збройних сил Російської Федерації. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив лідер групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"На Маріупольському напрямку (Новоазовський р-н) у бойових порядках "9-го окремого механізованого полку морської піхоти 1-го АК ДНР" відзначається діяльність групи інструкторів з ведення артилерійської розвідки зі складу ЗС РФ", -йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, група інструкторів складається з 10 військовослужбовців ЗС РФ, які мають у своєму розпорядженні кілька портативних переносних радіолокаційних станцій (РЛС) для ведення артилерійської розвідки. Група пересувається двома мікроавтобусами і одним джипом, іноді для перевезення членів групи використовується вантажний "Урал" армійського зразка.

"Російські інструктори з даної групи ретельно зображують із себе місцевих "ополченців" - як обмундируванням, спорядженням, так і манерою розмови та поведінки", - йдеться в повідомленні.

Оперативні дані групи «Інформаційне Опір». Крім «традиційних» обстрілів з боку російсько-терорист...

Опубліковано Dmitry Tymchuk 16 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що ФСБ проводить перевірку керівного складу "адміністрацій" ДНР/ЛНР.