ua en ru

На Донбасі до вечора включать водопостачання, - Жебрівський

На Донбасі до вечора включать водопостачання, - Жебрівський Фото: Павло Жебрівський (dn.gov.ua)

Насосна станція Південно-Донбаського водопроводу запущена в штатному режимі

До вечора 15 червня 2017 року на Донбасі з'явиться водопостачання. Про це повідомив голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський Facebook.

"Насосну станцію запустили в штатному режимі. Система успішно пройшла тестові випробування, вода пішла на фільтрувальні станції. Спочатку заповнять резервуари, і до вечора вода в кранах у людей (у кожному місті свій час подачі)", - написав Жебрівський.

Насосну станцію запустили у штатному режимі. Система успішно пройшла тестові випробування, вода пішла на фільтрувальні ...

Опубліковано Павлом Жебрівським 14 червня 2017 р.

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що для вирішення проблеми із забезпеченням водою населення Донбасу створено оперативний штаб за участю міжнародних організацій. Зазначено, що на сьогоднішній день без водопостачання залишаються 72 населених пункти і 380 000 громадян. У найбільш критичному становищі опинилися мешканці населених пунктів, які не мають можливостей альтернативного забезпечення водою.

Також вчора Жебрівський повідомляв, що в Донецькій області відремонтували насосну станцію і запустили в тестовому режимі.