ua en ru

На Донбасі звільняють психічно неврівноважених і схильних до алкоголізму військових РФ, - розвідка

На Донбасі звільняють психічно неврівноважених і схильних до алкоголізму військових РФ, - розвідка Фото: військові РФ на Донбасі

П'яний військовий РФ підірвав гранату в квартирі, де перебував разом з місцевою мешканкою

На окупованому Донбасі звільняють психічно неврівноважених і схильних до алкоголізму військовослужбовців Російської Федерації. Про це йдеться у повідомленні прес-служби головного управління розвідки Міністерства оборони України у Facebook.

"З метою запобігання зростанню кількості злочинів у з’єднаннях і частинах
1, 2 АК ЗС РФ, у т.ч. з використанням вогнепальної зброї, командування корпусів ініціювало звільнення військовослужбовців, які схильні до зловживання алкогольними напоями та психічно не урівноважені. При цьому, призову підлягають особи віком від 18 до 60 років", - йдеться у повідомленні.

Крім того, повідомляється, що вчора військовий РФ з мотострілецького полку (Кадіївка) 2 АК у стані алкогольного сп’яніння, через ревнощі, підірвав гранату в квартирі, де перебував разом з місцевою мешканкою. У зв'язку з цим командуванням полку вживаються заходи щодо його звільнення попереднім числом.

Обстановка на тимчасово окупованих територіях Донецької і Луганської областей станом на 20 лютого У з’єднаннях та част...

Опубліковано Головне управління розвідки Міністерства оборони України 20 лютого 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовикам посилили відповідальність за порушення правил перевезення боєприпасів.