ua en ru

На Донбасі за добу вдвічі зменшилася кількість обстрілів, - штаб АТО

На Донбасі за добу вдвічі зменшилася кількість обстрілів, - штаб АТО Фото: в прес-центрі штабу АТО розповіли про війну на Донбасі

Четверо українських військових поранені, а один травмований

За минулу добу в зоні АТО на Донбасі зафіксовано 49 обстрілів. При цьому четверо українських військових поранені, а один травмований. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО Facebook.

"На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти обстрілювали Лебединське, Чермалик, а з гранатометів і стрілецької зброї - Павлопіль, Чермалик, Широкіно, Водяне, Гнутово", - йдеться в повідомленні.

Тим часом на Донецькому напрямку танк обстрілював українські позиції в районі Пісків, шахти Бутівки і Кам'янки, а з мінометів різних калібрів - Авдіївку, Зайцево, Луганське, Троїцьке і шахту Бутівку.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу 25 лютого 2017 року На Маріупольському напрямку з мінометів окупанти про...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 25 лютого 2017 р.

"З гранатометів і стрілецької зброї - Новгородське, Піски, Новолуганское, Верхнєторецьке, Кірове та Зайцево", - додали в прес-центрі штабу АТО.

У свою чергу, на Луганському напрямку бойовики обстріляли Троїцьке та Новотошківське зі 120-міліметрових мінометів, а з стрілецької зброї - Станицю Луганську.

Нагадаємо, Порошенко затвердив строки призивів і звільнення строковиків в запас на 2017.