ua en ru

На Донбасі за добу поранено двох українських військових

На Донбасі за добу поранено двох українських військових Фото: АТО на Донбасі (УНІАН)

Бойовики 50 разів відкривали вогонь по українських позиціях

У зоні проведення антитерористичної операції минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 50 обстрілів українських позиці, одного українського військового поранено, ще один отримав бойове травмування. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО у Facebook.

Так, на Донецькому напрямку із заборонених 120 та 82-мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї обстріляли захисників Шахти «Бутівка», Невельського та Новотроїцького. Крім цього, під вогонь зі 120-мм мінометів потрапили наші позиції поблизу Миколаївки, а також позиції в районі Пісків та Водяного.

Також із гранатометів противник відкривав вогонь по оборонцях Талаківки, Гнутового, Богданівки та Авдіївки, з озброєння БМП - по українських укріпленнях під Богданівкою, з великокаліберних кулеметів – поблизу Опитного, Водяного і Талаківки, стрілецької зброї – в районі Лебединського, Верхньоторецького, Мар’їнки, Кам’янки, Широкино та Авдіївки, а неподалік Гнутового вівся снайперський вогонь.

На Луганському напрямку бойовики відкривали вогонь з мінометів по українських укріпленнях поблизу Новоолександрівки та Попасної, з гранатометів – по Луганському та Світлодарську, з великокаліберних кулеметів – наші позиції під Новолуганським, а снайперської зброї – поблизу Майорська та Новгородського.

Зведення Прес-центру штабу АТО за добу 18 квітня 2018 року Минулої доби російсько-окупаційні війська здійснили 50...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 18 квітня 2018 р.

Нагадаємо, e Чернігівській області працівники Служби безпеки України блокували реалізацію озброєння, завезеного з району проведення антитерористичної операції.