ua en ru

У Чернігівській області блокували реалізацію зброї та боєприпасів з району АТО

У Чернігівській області блокували реалізацію зброї та боєприпасів з району АТО Фото: затримання (прес-служба СБУ)

Зловмисника затримали під час спроби продати гранатомети

У Чернігівській області співробітники Служби безпеки України (СБУ) блокували реалізацію озброєння, завезеного з району проведення антитерористичної операції (АТО). Про це повідомляє прес-центр СБУ.

"...налагодив збут засобів ураження командир роти однієї з військових частин, що дислокується на території Чернігівської області. Він підшукував клієнтів, зокрема з кримінальних кіл, через знайомих. Оперативники спецслужби задокументували реалізацію військовим п’яти гранат РГД-5 та Ф-1, а також майже 140 патронів калібру 7,62 мм до автоматичної зброї", - йдеться у повідомленні.

Правоохоронці затримали його на території військового містечка під час спроби реалізації двох гранатометів РПГ-26 за понад 18 тисяч гривень.

У Чернігівській області блокували реалізацію зброї та боєприпасів з району АТОУ Чернігівській області блокували реалізацію зброї та боєприпасів з району АТОУ Чернігівській області блокували реалізацію зброї та боєприпасів з району АТОУ Чернігівській області блокували реалізацію зброї та боєприпасів з району АТО

Фото: затримання (прес-служба СБУ)

Наразі тривають невідкладні слідчо-оперативні дії.

Нагадаємо, 6 квітня у Київській області СБУ вилучила зброю та боєприпаси, що були незаконно вивезені із зони АТО.