ua en ru

На Донбасі за добу загинуло четверо військових, трьох поранено

На Донбасі за добу загинуло четверо військових, трьох поранено Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях ООС

Бойовики 28 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ на Донбасі 10 жовтня, четверо українських військових загинули, трьох поранено. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на повідомлення штабу ООС у Facebook.

Зокрема, внаслідок обстрілів двоє військовослужбовців загинули та троє зазнали поранень.

Ще двоє військових отримали смертельні поранення внаслідок підриву на мінно-вибуховому пристрої.

"Противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 та 82 мм, протитанкових ракетних комплексів, озброєння бойових машин піхоти, зенітної установки ЗУ-23-2, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Окрім того, бойовики обстріляли позицій ООC в районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Степне, Троїцьке, Луганське, Травневе, Зайцеве, Авдіївка, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Лебединське та Широкине.

Позиції Об'єднаних сил у районі Кримського, Новотошківського, Травневого, Новолуганського та Красногорівки обстрілювалиcя з мінометів калібру 120 мм. З мінометів 82-го калібру обстрілювали позиції біля Кримського, Новотошківського, Новолуганського, Авдіївки, Красногорівки, Гнутового та Лебединського.

По позиціях підрозділу поблизу Новотошківського вівся вогонь із зенітної установки ЗУ-23-2, а опорний пункт у районі Гнутового обстрілював ворожий снайпер.

"Від початку доби ворог тричі обстріляв позиції Об'єднаних сил на маріупольському напрямку в районі населених пунктів Гнутове та Широкине з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - додали у прес-службі.

Ранкове зведення на 07:00 11 жовтня 2018 року #ООС #операція_ОС #ранкове_зведення Упродовж минулої доби, 10 жовтня,...

Опубліковано Операція об'єднаних сил / Joint Forces Operation Середа, 10 жовтня 2018 р.

Нагадаємо, в Україні 1 листопада 2018 року запустять пілотний проект із запобігання шкоді цивільному населенню під час збройного конфлікту в Донецькій та Луганській областях.