ua en ru

На Донбасі за добу загинув один український військовий, ще двоє поранені

На Донбасі за добу загинув один український військовий, ще двоє поранені Ілюстративне фото (mil.gov.ua)

Ситуація в районі проведення ООС загострилася

Бойовики за минулу добу, 9 жовтня, 39 разів відкривали вогонь по позиціях українських військових в районі проведення операції Об’єднаних сил. В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали поранення, передає РБК-Україна з посиланням на прес-центр ООС в Facebook.

При цьому 14 разів було застосовано озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

Бойовики здійснювали обстріли наших позицій в районах населених пунктів Станиця Луганська, Кримське, Новотошківське, Золоте, Новозванівка, Луганське, Новолуганське, Травневе, Залізне, Авдіївка, Піски, Красногорівка, Мар'їнка, Новомихайлівка, Березове, Новотроїцьке, Старогнатівка, Павлопіль, Гнутове, Водяне, Лебединське та Широкине.

"В ході бойових дій один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, двоє отримали легкі поранення", - йдеться у повідомленні.

За даними розвідки, трьох бойовиків російсько-окупаційних військ минулої доби знищено та п'ятьох поранено.

На Донбасі за добу загинув один український військовий, ще двоє поранені

Окрім того, як зазначається, від початку поточної доби противник з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї двічі обстріляв позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку поблизу населених пунктів Гнутове та Широкине. Важке озброєння не застосовувалося. Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

Нагадаємо, у зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 8 жовтня 2018 року, внаслідок бойових дій поранення отримали троє українських військових.