ua en ru

В Міноборони підтвердили інформацію про 3 постраждалих на Донбасі військових

В Міноборони підтвердили інформацію про 3 постраждалих на Донбасі військових Фото: українські військові (flickr.com/ministryofdefenceua)

Вчора бойовики 36 разів обстрілювали українські позиції

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 8 жовтня 2018 року, внаслідок бойових дій поранення отримали троє українських військових. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на речника Міністерства оборони України Максима Прауту.

За даними Міноборони, вчора бойовики 36 разів обстрілювали українські позиції. Підрозділи ООС 17 разів відкривали вогонь у відповідь.

"В ході бойових дій троє військовослужбовців об’єднаних сил отримали поранення. Усі вони наразі перебувають у військових мобільних госпіталях", - повідомив Праута.

Крім того, у Міноборони додали, що станом на ранок 9 жовтня на Донбасі вже зафіксовано 4 прицільних обстріли з боку проросійських бойовиків на Донецькому напрямку. Втрат серед українських військових немає.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що контрольні пункти в’їзду-виїзду на Донбасі за минулу добу, 8 жовтня 2018 року, перетнули 35,4 тис. осіб.

Зазначимо, також повідомлялося, що на 1 листопада 2018 року заплановано запуск пілотного проекту щодо запобігання шкоди цивільному населенню під час збройного конфлікту в Донецькій та Луганській областях. Проект триватиме півроку.