ua en ru

На Донбасі за добу обійшлось без втрат серед українських військових

На Донбасі за добу обійшлось без втрат серед українських військових Фото: українські військові (flickr.com/ministryofdefenceua)

Вчора бойовики 27 разів обстрілювали українські позиції

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 11 жовтня 2018 року, жоден український військовий не загинув та не отримав поранення. Про це повідмоляє РБК-Україна з посиланням на спікера Міністерства оборони України Максима Прауту.

За даними Міноборони, вчора бойовики 27 разів обстрілювали українські позиції, зокрема, 10 разів із забороненої Мінськом зброї. Українські військові 9 разів відкривали вогонь у відповідь.

"Втрат серед наших військових внаслідок бойових дій немає", - повідомив Праута.

Крім того, за даними Міноборони, станом на ранок 12 жовтня на Донбасі було зафіксовано вісім обстрілів з боку проросійських бойовиків, втрат у лавах ООС немає.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на окупованій частині Донбасу спостерігачі Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ виявили військову техніку, розміщену із порушеннями, та свіжовириті траншеї.

Також повідомлялося, що бойовики відкрили вогонь у бік патруля Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ під час проведення зміни персоналу на Донецькій фільтрувальній станції.