ua en ru

На Донбасі за добу обійшлось без втрат серед українських військових

На Донбасі за добу обійшлось без втрат серед українських військових Фото: ООС на Донбасі (mil.gov.ua)

Вчора бойовики 21 раз відкривали вогонь по українським позиціям

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 1 жовтня 2018 року, жоден український військовий не загинув та не отримав поранення. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на спікер Міністерства оборони України Дмитра Гуцуляка.

За даними Міноборони, вчора бойовики 21 раз відкривали вогонь по українським позиціям. Військові ООС відкривали вогонь у відповідь.

"За даними розвідки Об’єднаних сил, минулої доби 4 бойовиків російсько-окупаційних військ знищено та 6 окупантів поранено. Бойових втрат серед українських захисників немає", - повідомив він.

Крім того, у Міноборони додали, що станом на 12 годину дня 2 жовтня на Донбасі вже зафіксовано шість обстрілів з боку проросійських бойовиків, втрат у лавах ООС немає.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що на блокпосту "Мар'їнка" в Донецькій області прикордонник отримав опік сітківки в результаті застосування бойовиками лазерної зброї.

Додамо, за словами спецпредставника Держдепартаменту США Курта Волкера, найкращий для Росії спосіб допомогти людям на Донбасі - це обрати мир в Україні.