ua en ru

Волкер: найкращий для РФ спосіб допомогти людям на Донбасі - обрати мир в Україні

Волкер: найкращий для РФ спосіб допомогти людям на Донбасі - обрати мир в Україні Фото: Курт Волкер (РБК-Україна)

Волкер відреагував на підрив підлітків у Горлівці

Найкращий для Росії спосіб допомогти людям на Донбасі - це обрати мир в Україні. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на спецпредставника Держдепартаменту США Курта Волкера.

Таку заяву Волкер зробив, коментуючи заяву американського посольства у зв'язку з підривом на міні та загибеллю підлітків в окупованій Горлівці (Донецька область).

“Вторгнення Росії продовжує спричиняти масові страждання людям про турботу про яких вона заявляє”, - написав Волкер у Twitter, зазначивши, що для РФ найкращим способом допомогти людям на Донбасі буде обрати мир для України.

Волкер: найкращий для РФ спосіб допомогти людям на Донбасі - обрати мир в Україні

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що посольство США в Україні заявило, що Російська Федерація має знизити мінну загрозу на окупованому Донбасі. Таким чином у посольстві США відреагували на підрив дітей у Горлівці.

Додамо, також повідомлялося, що найближчим часом Україна внесе до Ради безпеки ООН резолюцію про миротворців на Донбасі, підготовлену з США, Францією та Німеччиною. Велика Британія найближчим часом приєднається до проекту резолюції про миротворців ООН на Донбасі.