ua en ru

На Донбасі за добу обійшлося без втрат серед українських військових

На Донбасі за добу обійшлося без втрат серед українських військових Фото: українські військові (facebook.com/ato news)

Вчора бойовики 28 разів відкривали вогонь по українським позиціям

У зоні проведення операції об'єднаних сил (ООС) на Донбасі за минулу добу, 6 вересня 2018 року, жоден український військовий не загинув і не отримав поранення. Про це у ході брифінгу заявив спікер Міністерства оборони України Дмитро Гуцуляк.

Як зазначив представник Міноборони, вчора бойовики 28 разів відкривали вогонь по українським позиціям. Зокрема, сім обстрілів було зафіксовано на Луганському напрямку. Проте найвища ворожа активність була зафіксована на Донецькому напрямку, де бойовики 21 раз обстрілювали позиції ООС.

"Протягом минулої доби бойових втрат серед захисників України немає", - повідомив він.

Нагадаємо, раніше РБК-Україна повідомляло, що за даними СЦКК, бойовики розгортають безпрецедентну кількість важкої техніки озброєння на Донбасі. Всього на Донбасі виявлено 472 одиниці озброєння та військової техніки бойовиків. Наголошується, що вказана кількість техніки дозволяє розгорнути до 6 батальйонно-тактичних груп.

Зазначимо, за даними розвідки, командування Російської Федерації (РФ) на окупованому Донбасі екстренно посилило підготовку "армійських корпусів" до боїв із застосуванням хімічної зброї.