ua en ru

На Донбасі за добу бойовики 50 разів відкривали вогонь, один військовослужбовець загинув

На Донбасі за добу бойовики 50 разів відкривали вогонь, один військовослужбовець загинув Фото: війна на Донбасі

Ще дев'ять українських військових важко поранені

Ситуація в районі проведення АТО напружена, російсько-терористичні війська продовжують обстріл позицій Збройних Сил України. Про це йдеться в повідомленні прес-центру штабу АТО Facebook.

Так, за минулу добу бойовики 50 разів відкривали вогонь по опорних пунктах українських військ. В результаті один військовослужбовець Збройних Сил України загинув, ще дев'ять українських захисників отримали поранення.

На Донецькому напрямку бойовики били по позиціях сил АТО біля Кам'янки, Невельського, Троїцького, Луганського, Верхнеторецком, Авдіївки, Погоди і Піски, Новгородського.

Зведення прес-центру штабу АТО за минулу добу станом на 06.00 9 травня 2017 року. Ситуація в районі проведення АТО напру...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 8 травня 2017 р.

У той же час на Приморському напрямку бойовики били по українських позиціях поруч з Павлополем, Гнутовым, Водяним, Красногорівки, Широкіно і Чермалыка, Марьинкой, Гранітним і Новотроїцьким.

А на Луганському напрямку підрозділу російсько-окупаційних військ били по опорним пунктам поблизу Новозвановки, Кримського, Троїцького. поруч з населеним пунктом Жовте, а також біля Станиці Луганської, Валуйського, і в районі Донця.

"В окремих випадках, коли виникає безпосередня загроза життю та здоров'ю військовослужбовців, командири приймали рішення на адекватне відкриття вогню", - додали в штабі АТО.

Нагадаємо, на Донбасі український військовий підірвався на невідомому вибуховому пристрої.